aansteker

5 redenen om aanstekers te bedrukken

Bij het selecteren van geschikte giveaways is het goed om op een aantal belangrijke punten te letten. Past de giveaway bij je bedrijf? Is het geschikt voor het doel waarvoor je wilt gebruiken? En vooral, zal de giveaway ook daadwerkelijk gebruikt worden door de ontvangers? Hoe vaker een giveaway gebruikt wordt, hoe vaker de ontvanger in aanraking komt met jouw logo, hoe positiever voor je naamsbekendheid.

Eén van de meest populaire giveaways zijn aanstekers. Dat heeft een aantal redenen, namelijk:

  1. Nuttig

Met stipt op één: aanstekers zijn een praktisch hulpmiddel. Ze kunnen worden gebruikt om kaarsen, sigaretten, kampvuur, barbecues, enz. aan te steken. Hierdoor is het een cadeau dat vaak gebruikt wordt en een handig hulpmiddel kan zijn in het dagelijks leven.

  1. Personalisatie

Aanstekers kunnen gemakkelijk worden gepersonaliseerd met een naam, afbeelding of tekst. Het zijn vrij kleine items maar ze hebben een relatief groot drukoppervlak. Zo zijn er zelfs een aantal aanstekers welke all over bedrukt kunnen worden. Zo lijkt het net alsof je zelf een custom aansteker hebt ontworpen en laten produceren.

  1. Goedkoop

Aanstekers zijn relatief goedkoop. Dit maakt het gemakkelijk en aantrekkelijk om een groot aantal te bestellen voor bijvoorbeeld een beurs, een open dag, een opening of een ander evenement. Veel reclame voor weinig geld, wie wil dat nou niet?

  1. Variatie

Aanstekers zijn er in verschillende kleuren, maten en soorten. Kleine aanstekers, grote aanstekers, wegwerpaanstekers, gasaanstekers, stormaanstekers: noem maar op, er is voor ieder wat wils. Welke aansteker het beste bij jouw bedrijf past hangt af van het doel. Vraag voor de zekerheid altijd advies aan het verkooppunt.

  1. Compact

We noemden het net al even, maar aanstekers zijn ideale items om mee te nemen naar beurzen en andere evenementen. Omdat ze klein zijn, nemen ze niet te veel ruimte in beslag. Ideaal dus!

Hebben we je al overtuigd van het nut van bedrukte aanstekers? Top! Dan raden we aan om een kijkje te nemen op de website van BudgetGift.nl. Op deze website vind je een ruim assortiment bedrukte aanstekers tegen scherpe prijzen.

Bestel ze vandaag en maak binnenkort indruk op al jouw (potentiële) klanten!