apple

Technische ondersteuning en onderhoud voor Apple-producten

Het batterijvermogen begint te verslechteren wanneer je Macbook Pro oud wordt, net als elke Apple in Eindhoven. De ventilatoren zullen de hele tijd gaan draaien en het zal extreem heet worden. De lithium-ionbatterijen in je Macbook Pro gaan na verloop van tijd achteruit. Dat kan snel gebeuren als je hem de hele dag veel gebruikt. Hij kan lang meegaan als je hem maar een paar uur per dag gebruikt. Een nieuwe batterij is een gemakkelijke vervanging en is niet duur, maar het is handig om je Apple-producten te laten controleren en onderhouden door een vertrouwde technicus. Je kunt altijd terecht bij experts en vakbekwame monteurs om je batterijen te laten vervangen. Je kunt ook op hen vertrouwen voor het repareren van eventuele schade aan je Apple-producten.

Hoe je je Apple-producten onderhoudt

Houd je apparaat schoon en droog. Zorg ervoor dat je niet aan het scherm trekt als je hem uit de case haalt, want je krijgt waarschijnlijk te maken met wat vegen. Zorg ervoor dat het niet te warm of te koud is als je apparaat een metalen behuizing heeft. Vermijd extreme temperaturen en laat je Apple producten niet nat worden. Vermijd altijd vloeistoffen en vochtigheid. Dompel je apparaat niet onder in water, want dit is slecht voor alle elektronica, die is gevoeliger voor beschadiging als het nat is. Laat producten niet in vochtige omstandigheden en in direct zonlicht staan. Dit kan corrosie veroorzaken rond de schroeven en verbindingen van iPhone-kabels en -connectoren. Dit kan ook leiden tot verkleuring op de achterkant van iPad-schermen. Laat je apparaat niet vallen. Laat het al helemaal niet op harde oppervlakken zoals beton vallen.

Waarom is het belangrijk om je Apple producten te laten onderhouden?

Het is bewezen dat Apple-producten minder onderhoud vergen dan producten van een ander merk. Continu gebruik van elk product kan leiden tot een kortere levensduur. Daarom mag je nooit vergeten dat ze nog steeds onderhouden en gecontroleerd moeten worden. Door ze te laten onderhouden en controleren door een ervaren technicus, gaan je Apple-producten langer mee. Apple-producten worden als duur en high-end beschouwd, dus het is belangrijk om ze zo nu en dan te laten onderhouden. Ga naar een erkende en vertrouwde technicus om het te laten reinigen en controleren.