printer

Ultimaker S5 voor verschillende branches

Er zijn zeer veel verschillende manieren waarop de Ultimaker S 5 is in te zetten. Dit is één van de redenen waarom juist deze 3D printer zo snel zo populair geworden is. Het is dan ook zo dat het gebruiken van de printer een flink stuk makkelijker is geworden. Dit is een groot verschil met hoe de techniek in het verleden werd toegepast. Zaken zoals het besturen met het touchscreen hebben van het 3D printen een taak gemaakt die iedereen kan uitvoeren. Daardoor wordt de printer ook steeds vaker gebruikt op allerlei punten in het proces.

Een eigen idee bij 3D printen
De Ultimaker S5 is vooral bekend geworden door de flexibiliteit ervan. Dat is het sterke punt van dit model. Doordat het mogelijk is om de core van de printer uit te wisselen, is het ook mogelijk om de printer aan te passen aan het gebruik. Een opdracht die vraagt om een stevig filament, vraagt ook om een printer die wat meer robuust is. Door de juiste core te gebruiken, is het mogelijk om elk type opdracht op een goede manier aan te pakken. Er zijn zelfs hele nieuwe vormen van gebruik hierdoor. Dit maakt printen nog aantrekkelijker.

Zelf het gebruik bepalen
De Ultimaker S5 is vooral gemakkelijk in te passen in de werkwijze. Dat heeft te maken met het open karakter waarmee deze fabrikant de ontwikkeling van de printers aanpakt. Zo is dus door de gebruiker goed te volgen wat de mogelijkheden zijn. Het is dan ook zo dat de vorm van gebruik heel gemakkelijk is. Je kunt eigenlijk heel het proces goed overlaten aan de S5. Dit is te danken aan de vele innovatieve technieken die erin te vinden zijn. Dit maakt de printer voor allerlei soorten doelgroepen een stuk aantrekkelijker. Dit is een sterke verbetering.

Gebruiken zonder verdere kennis
De Ultimaker S5 staat vooral bekend om de mate van gebruiksgemak die ermee geboden wordt. Dit is een kenmerk dat per definitie bij Ultimaker als fabrikant past. Het is fijn om te weten dat niet veel technische kennis nodig is om de printer te besturen. Ook is het zo dat de werking simpel gehouden is. Er is dus ook geen specifieke opleiding of training voor nodig. Dat maakt het gemakkelijk mogelijk om zelf prints van optimale kwaliteit aan te bieden. Zo zijn er dus ook veel doelgroepen die ermee aan de slag kunnen gaan. Dit is aantrekkelijk.

 

Bezoek onze website voor meer informatie over Ultimaker S5 Pro Bundle