camera

Wat zijn goede camera’s voor buiten je woning of kantoor?

Steeds vaker zie je dat mensen in en om hun huis een beveiligingscamera hebben hangen. Op en rond kantoorpanden was dit al veel gebruikelijker om te hebben. Op website’s zoals yessspro.nl/ zijn er veel verschillende beveiligingscamera’s te krijgen.

Wat zijn de voordelen van een beveiligingscamera’s

Er zitten veel voordelen aan het nemen van een beveiligingscamera. Het is niet voor niets zo dat steeds meer mensen er een aanschaffen voor in hun huis of voor op kantoor. Als je een beveiligingscamera hebt kun je heel eenvoudig in de gaten houden en kijken wie er in en rondom jouw huis of kantoor lopen. Er zijn camera’s die je los kunt kopen, maar tegenwoordig zijn er ook beveiligingscamera’s die gekoppeld zijn aan alarmsystemen. Zo weet je zeker dat je huis of kantoor goed beschermd is tegen inbrekers en andere ongewenste bezoekers. Op websites zoals yessspro.nl/ zijn er beveiligingscamera’s te koop. Bij het kopen van een beveiligingscamera moet je rekening houden met een aantal dingen. Die gaan we nu met jou bespreken.

De verschillen tussen de soorten beveiligingscamera’s

Je hebt twee soorten camera’s op de markt. Camera’s die gemaakt zijn om buiten je huis of je kantoor te hangen en camera’s die je voor binnen kunt gebruiken. Deze camera’s zijn niet hetzelfde, want ze zijn ook nodig voor andere doeleinden. Camera’s voor buiten bijvoorbeeld, beschikken vaak over nachtvisie, ze moeten waterdicht zijn, en beschikken over infrarood straling. Dit is ook wel nodig als je een goede camera voor buiten wilt hebben. In Nederland kan het natuurlijk vaak regenen en de camera’s voor buiten je woning of kantoor zijn juist in de nacht, als je er niet bent, belangrijk om te gebruiken. Daarvoor moeten ze wel in het donker een duidelijk beeld kunnen opnemen. Op yessspro.nl/ zijn er verschillende buitencamera’s te vinden. Zie hier alle producten van Yessspro.

Waarover beschikt een goede camera voor buiten je woning of kantoor?

Zoals we net al uitlegden, hebben camera’s voor buiten meer vereisten waar zij aan moeten voldoen dan camera’s voor binnen. Je zou misschien wel verwachten dat een camera voor buiten ook kan werken via een WiFi netwerk, zoals veel camera’s binnen dat ook doen. Dit is ook wel mogelijk, maar als je camera via een WiFi netwerk loopt, dan is deze gevoeliger voor storingen. Mensen kiezen er daardoor eerder voor om een kabelverbinding te nemen. Ook kun je kiezen uit verschillende bewakingssystemen, zoals Analoog, TVI, HDCVI/AHD of Digitaal IP. Op yessspro.nl/ vind je verschillende systemen.