Bitcoin

Investeren in Bitcoins? Doe het nu of krijg later spijt!

No risk, no fun!

De Bitcoin haalde een paar jaar geleden spontaan alle nieuwsberichten. De koers van de Bitcoin steeg zo gigantisch hard, niemand kon nog langer om de Bitcoin heen! Liefhebber en tegenstander verwonderde zich over de gigantische koersstijging. Toen de Bitcoin koers de 20.000 euro aantikte, raakte de koers even in een dal. De koers heeft lange tijd rond de 8.000 euro gestaan, maar ging tijdens de Corona crisis plots hard omlaag. Al gauw steeg het vertrouwen van de beleggers weer, en schoot de Bitcoin weer naar de 8.000 euro. Nu is de vraag, wat gaat de Bitcoin in de toekomst doen? Niemand heeft een glazen bol, maar het is (vrijwel) zeker dat de koers gaat stijgen.

Beleggen in Bitcoin is verstandig!

Veel mensen zijn een fan van de Bitcoin en hebben er in geïnvesteerd. Veel mensen zijn ook negatief over de Bitcoin. Dit heeft vooral te maken met alle berichten op internet en in de media. Veel mensen zijn geld verloren doordat ze zaken hebben gedaan met een onbetrouwbare partij. Helaas is niet iedere site om Bitcoins te kopen betrouwbaar en zijn er een hoop oplichters actief. Daarbij is er een groot verschil in Bitcoins kopen en dus bezitten, of er in handelen, dit wordt ook wel traden genoemd. Het is belangrijk om het verschil te begrijpen. Bij traden wordt er namelijk gespeculeerd op een stijging of daling. Door deze voorspelling / gok te wagen kan er snel geld worden verdiend maar ook verloren. Wie op de korte termijn wilt verdienen aan de Bitcoin doet misschien goed aan traden. Wie wilt verdienen aan de Bitcoin op de langere termijn, doet er goed aan om ze echt te kopen! Dit kan zowel bij een betrouwbaar online platform, of op andere manier zoals een Bitcoin ledger.

Wat gaat de Bitcoin in de toekomst doen?

Wie zich verdiept in de Bitcoin kan duizenden redenen vinden om hier in te investeren. Investeren in de Bitcoin, dit is echt een belangrijke zaak tegenwoordig. Het gewone papiergeld zoals we dat kennen, berust niet meer op echte waarde. Lang geleden stond het papieren geld nog in verhouding met het bezit van echt goud door landen. De laatste jaren hebben de te veel geld gedrukt. De waarde van het geld staat daarom onder hoge druk. Banken willen niks liever als alles digitaliseren. De vraag is niet of het contant geld uit de omloop gaat worden gehaald, maar wanneer!